Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex otvara prvi maloprodajni objekat u Vršcu

Gomex otvara prvi maloprodajni objekat u Vršcu

Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem objekta u Vršcu. Gomex u četvrtak, 14. aprila, u 9. časova, otvara vrata potrošačima u Vršcu na Trgu Svetog Teodora bb.

Poslovna jedinica poslovaće pod imenom ”Fontana”, na površini od preko 400 m2. Prodavnica je uređena po standardima Gomex kompanije koja je prepoznatljiva u svim maloprodajnim objektima lanca.

U objektu se nalazi roba široke potrošnje sa ponudom većom od 6.500 artikala koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine. Posebnu pažnju u Gomexu su posvetili ponudi voća, povrća, mlečnog programa i svežeg mesa. U sklopu novootvorenog objekta nalaziće se i visokokvalitetno opremljena vinarija, kao i ponuda kućne hemije i lične higijene. 

Za profesionalnu i ljubaznu uslugu, po najsavremenijim maloprodjnim standardima, pobrinuće se 15 zaposlenih. Na dan otvaranja, Gomex je pripremio prigodne poklone kao i mnogobrojna iznenađenja.

Radno vreme objekta je od 7 do 21.30 časova.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum