Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NIS rekonstruisao pumpu u Smederevu

NIS rekonstruisao pumpu u Smederevu

U Goranskoj ulici, u Smederevu, juče je puštena u rad Stara željezara, benzinska pumpa u čiju je rekonstrukciju NIS uložio 80 miliona dinara.

Rekonstrukcija benzinske pumpe izvršena je po svim ekološkim i tehničkim evropskim standardima. Za dizel goriva je uveden brzi automat, namenjen snabdevanju teretnih vozila, kao i automat za TNG.

Promotivni popust u iznosu od dva dinara po litru, trajaće u narednih mesec dana, i odnosi se na sve vrste naftnih derivata, od Evro premijuma BMB95 i Evro dizela 5, do bezolovnog benzina BMB95, D2 i auto gasa.

U toku ove godine NIS planira izgradnju četiri nove benzinske pumpe, totalnu rekonstrukciju 23 i delimičnu rekonstrukciju 21 objekta, NIS će ugraditi i 34 instalacije za TNG. Automatske benzinske pumpe biće uvedene u Beogradu, Nišu i Kragujevcu. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum