Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Costa Coffee i u Zemunu

Costa Coffee i u Zemunu

Kompanija Delta Sport Grupa otvorila je još jednu Costa Coffee kafeteriju, u Zemunu, u ulici Gospodska 19. Ambijent je uređen po ugledu na ostale Costa Coffee objekte, a kafeterija je opremljena modernim aparatima za kafu.

Svaka kafa pravi se ručno po želji gosta, dok je ponuda sendviča, kolača, torti i pića standardna kao i u svim ostalim Costa kafeterijama. U novoj kafeteriji u Zemunu za goste je obezbeđen i besplatan internet.

Costa Coffee je poznat u celom svetu po vrhunskoj kafi i prijatnom ambijentu. Svi ljubitelji Costa Coffee-a imaće priliku da uživaju u lepim trenucima ispijanja kafe, po originalnoj italijanskoj recepturi, svakog radnog dana i vikendom od 8 do 24h.

Nova Costa Coffee je 20-ta kafeterija koju je Delta Sport otvorio na teritroiji Srbije i Crne Gore.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum