Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Agrokor preuzima objekte Tuša

Agrokor preuzima objekte Tuša

Preduzeće Idea koja je u vlasništvu hrvatskog Agrokora preuzeće šest prodavnica slovenačke kompanije Tuš u Srbiji, kako se navodi u saopštenju Tuš Holdinga. Ovakav potez deo je strategije razvoja Tuš Holdinga koji je planiran do 2015. godine.

U odnosu na 2009. godinu, ova kompanije je povećala prihode za preko 11 miliona evra. Preuzimanje je urađeno u cilju dugoročnog optimiziranja aktivnosti.

Tuš Holding je posedovao supermarkete u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Somboru, Sremskoj Mitrovici i Jagodini.

Plan njihovog poslovanja do 2015. godine predviđa optimizaciju poslovanja Tuš Holdinga, dalje dograđivanje mreže sinergija, sa ciljem povećanja konkurentnosti i cenovne dostupnosti njihove ponude, pa i intenzivnu brigu za očuvanje stabilnosti poslovanja, kaže se u saopštenju.

Slovenački Tuš Holding poseduje oko 20-ak centara u BiH i Makedoniji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum