Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Super Vero market na Voždovcu

Novi Super Vero market na Voždovcu

U sredu, 20. aprila, u Beogradu, u ulici Vojvode Stepe 253, biće otvoren četvrti po redu market Super Vero kompanije Veropulos. 

Hipermarket zauzima prostor od 2000 m2, dok je površina novog Super Vero centra 7000 m2. Kupce očekuje izbor od oko 16000 artikala, a na raspolaganju su im i hemijska čistionica, igraonica i prodavnica za decu, restoran i kafić, kao i 60 parking mesta.

Izgradnja objekta na Voždovcu počela je 2008. godine, a u njega je uloženo oko 8 miliona evra, od ukupno 47 miliona na koliko se procenjuju ulaganja ove grčke komapnije na objekte u Srbiji.  

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum