Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex otvorio četvrti maloprodajni objekat u Novom Sadu

Gomex otvorio četvrti maloprodajni objekat u Novom Sadu

Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem novog objekta u Novom Sadu.

U sredu, 20. aprila, u 9 časova, Gomex je otvorio vrata potrošačima na još jednoj lokaciji u glavnom gradu Vojvodine. Četvrti po redu Gomexov objekat u ovom gradu nalazi se u ulici Branka Ćopića 122. Poslovna jedinica nosi naziv Adice, a prostire se na površini vecoj od 100 m2.

Prodavnica je uređena po standardima Gomex kompanije koja je prepoznatljiva u svim maloprodajnim objektima lanca.

U objektu se nalazi roba široke potrošnje sa ponudom većom od 3.700 artikala koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine. Posebnu pažnju u Gomexu su posvetili ponudi voća, povrća, mlečnog programa. 

Za kupce na dan otvaranja, Gomex je pripremio prigodne poklone kao i mnogobrojna iznenađenja. Radno vreme je od ponedeljka do subote od 6 do 20.30 časova, a nedeljom od 7 do 13h.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum