Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U jednom danu otvorena tri nova Ideina objekta

U jednom danu otvorena tri nova Ideina objekta

Idea je otvorila tri prodavnice formata super od ukupno šest prodavnica koje je preuzela od preduzeća Tuš.

Otvorene su prodavnice u Beogradu, u Nehruovoj 56b, u Jagodini u ulici Radmile Đorđević 1 i u Kragujevcu u Svetogorskoj bb. Svaka od tri novootvorene prodavnice ima prodajnu površinu od preko 1500 m2. Kupcima je stavljeno na izbor 15000 artikala, a prodajni prostor je opremljen po najnovojim standardima svetskog retail-a.

"Iz širokog asortimana posebno se ističu odeljenje voća i povrća, gastro odeljenje sa preko 50 dnevno pripremljenih specijaliteta, odeljenje mesare sa ponudom uvek svežeg mesa kontrolisanog porekla, delikatesa, torti i kolača kao i pekare sa uvek svežim pecivom. Pored prehrambenih artikala kupce očekuje bogat izbor tekstila, tehnike, malih kućnih aparata, hemije i kozmetike, a sve u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima", navodi se u saopštenju.

Idea d.o.o. u Srbiji danas ima 141 maloprodajni objekat i 7 veleprodajnih centara u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Čačku, Novom Sadu i Subotici i više od 4.000 zaposlenih.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum