Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dr. Etker kupio slatki program Centroproizvoda

Dr. Etker kupio slatki program Centroproizvoda

Program praškastih i slatkih proizvoda kompanije Centroproizvod od juče je u vlasništvu komapnije Dr. Etker (Dr. Oetker).

Izvršni potpredsednik Dr. Etkera zadužen za zemlje Centralne i Istočne Evrope, Ralf Bromajer, izjavio je da su u kompaniji zadovoljni zbog proširenja poslovanja u Srbiji. "Ovde se osećamo dobrodošlo i verujemo u potencijal koji nudi srpsko tržište", dodao je Bromajer.

Kompanija Dr. Etker nastaviće sprovođenje najviših standarda i kvaliteta.

Dr. Etker je lider među prozvođačima u prehrambenoj industriji u Nemačkoj i Evropi, a u Srbiji je kompanija osnovana 2001. godine, sa 100 odsto nemačkim kapitalom, kao sestrinska firma Dr. August Oetker Nahrungsmittel KG. Dr. Etker kompanije posluju u 40 zemalja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum