Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Mladenovcu otvoren tržni centar TCM

U Mladenovcu otvoren tržni centar TCM

U sredu, 20. aprila, na ulazu u Mladenovac, otvoren je tržni centar TCM. Na 8000 m2 našle su se različite robne marke od kojih su najpoznatije: New Yorker, Deichman, Sport Vision, Dexi Co, Takko Fashion i druge.

Kupci će svoja vozila moći da parkiraju na 123 mesta, a u pauzama kupovine u ovom tržnom centru mogu posetiti kafiće i restorane.

Povodom otvaranja tržnog centra organizovane su brojne nagrade i akcije iznenađenja, kao i bogat kulturno-umetnički program.

Investitor TCM je hrvatski privrednik Ivan Rimac, vlasnik projektantske kuće RIMC d.o.o i kompanije Lokacija d.o.o.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum