Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Još jedan diskont Aman u Beogradu

Još jedan diskont Aman u Beogradu

23. aprila otvoren je novi diskont Aman u Beogradskom naselju Kaluđerica, na Smederevskom putu 39G. 

Kupcima se nudi izbor od 5000 artikala, smeštenih na 500 m2 prodajnog prostora, a očekuju ih akcije, sniženja i promocije.

Ova kompanija je prošlog meseca otvorila osam novih objekata, a ukupno broji 44 marketa i supermarketa. Firma Aman u Srbiji je pokrenula i formu Hard diskonta, koju za sada imaju tri objekta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum