Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zlatiborac na ruskim trpezama

Zlatiborac na ruskim trpezama

Dozvolu za izvoz mesa i mesnih prerađevina na tržišta Rusije, Belorusije i Kazahstana dobilo je šest klanica u Srbiji, a među njima i Zlatiborac d.o.o. iz zlatiborskog sela Mačkata. 

U Zlatiborcu su usvojeni HCCP i GOST-R standardi, dok je usvajanje HALAL-a, neophodnog za izvoz na tržišta sa pretežno islamskim stanovništvom, u završnoj fazi. Dnevno se prerađuje od 14 do 20 tona mesa, a povećanje proizvodnje zahtevaće i povećanje sirovina, na čemu se intenzivno radi sa udrženjem stočara tog kraja.

Zlatiborac proizvodi prodaju se na 3500 prodajnih mesta, različitih formata - od supermarketa do samostalnih trgovačkih objekata. U Makedoniji, BiH i Crnoj Gori Zlatiborac d.o.o. takođe beleži uspešno plasiranje svojih suhomesnatih prerađevina. Od decembra prošle godine, ovi proizvodi izvoze se u Azerbejdžan, Gruziju, Iran i druge zemlje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum