Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mr. Brikolage stiže na Voždovac

Mr. Brikolage stiže na Voždovac

Nakon Niša i Novog Sada, a posredstvom kompanije Colliers Srbija, prodavnica Mr. Brikolage biće otvorena i u tržnom centru Pašino brdo na Voždovcu. 

U bivšoj prodavnici nameštaja Novi dom, na 3000 m2, biće smešten prodajni objekat čuvenog trgovinskog lanca po principu "uradi sam". Mr. Brikolage je na srpskom tržištu prisutan od 2009. godine.

Brend Mr. Brikolage osnovan je 1980. godine. Ovaj francuski trgovinski lanac posluje na četiri kontineta, čine ga oko 700 prodavnica, a kupcima nudi program od preko 40000 artikala za uređenje kuća, stanova, radionica i bašti.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum