Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Voda Vrnjci na tržištu Crne Gore

Voda Vrnjci na tržištu Crne Gore

Kompanija Voda Vrnjci a.d. je potpisala ugovor o generalnom uvozu i distribuciji za Crnu Goru sa kompanijom Katunjanin d.o.o. iz Herceg Novog.

Potpisivanjem ovog ugovora Voda Vrnjci je dobila zvaničnog zastupnika za tržište Crne Gore i mogućnost proširenja plasmana sa posebnim fokusom na HoReCa kanal i KA. Širenje kapaciteta u Crnoj Gori pred početak nove turističke sezone omogućiće turistima iz Srbije ali i iz regiona da i u periodu godišnjih odmora uživaju uz Vodu Vrnjci, a ugostiteljima da obogate svoju ponudu jednom od najkvalitetnijih i najprodavanijih mineralnih voda u regionu.

Kompanija je osnovana 5. februara 1970. godine pod nazivom Voda Vrnjci a.d. pod kojim i danas posluje. Sedište kompanije nalazi se u Vrnjačkoj Banji. Kompanija Voda Vrnjci a.d. u svom pogonu poseduje sledeće linije: liniju za punjenje PET boca / PET1/, liniju za punjenje PET boca / PET2/, liniju za punjenje staklenih boca / STAKLO/ i liniju za punjenje plastičnih PET balona.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum