Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Idea otvorila objekte u Svilajncu i Novom Sadu

Idea otvorila objekte u Svilajncu i Novom Sadu

U četvrtak, 28. aprila, u Svilajncu u ulici Kriva čaršija br. 16 otvorena je nova Idea prodavnica.

U moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 200 m2 opremljenom u skladu sa najsavremenijim standardima svetskog retail-a, potrošačima se nudi bogat asortiman preko 8.000 artikala. Radno vreme objekta od ponedeljka do subote je od 7 do 24 časa, a u nedeljom od 8 do 22 časa.

Na dan otvaranja prvi kupci su dobili poklone, a svaki 50-ti kupac dobiće kupljenu robu besplatno do  subote 30. aprila. Povodom otvaranja pripremljena je kvalitetna ponuda artikala po super cenama koja traje do petka 4. maja.

Kompanija Idea d.o.o. je u vlasništvu hrvatskog koncerna Agrokor, a od sredine aprila preuzela je i 6 prodavnica slovenačke kompanije Tuš Holding, od kojih je poslednja pod imenom Idea supermarket danas otvorena u Novom Sadu. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum