Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IM Matijević otvara 105. diskont u Beogradu

IM Matijević otvara 105. diskont u Beogradu

105. diskont industrije mesa Matijević biće otvoren u Beogradu, 4. maja tekuće godine u Uralskoj ulici bb, na pijaci Karaburma.

Diskont će biti otvoren u 6 časova i 30 minuta. Prilikom otvaranja prvih 100 kupaca očekuje prigodan poklon.

Industrija mesa "Matijević" u ovom trenutku prosečno dnevno proizvodi oko 120 tona gotovih proizvoda. Najsavremenije opremljeni maloprodajni objekti, specijalizovani za promet hrane, pre svega mesa i mesnih prerađevina, razmešteni su širom Srbije, od Niša do Subotice i trenutno je u funkciji 104 objekta u kojima je uposleno preko 1400 trgovaca.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum