Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Neoplantini proizvodi na hrvatskom tržištu

Neoplantini proizvodi na hrvatskom tržištu

Patelina paštete i Prego gotova jela proizvodi industrije mesa a.d. Neoplanta naći će se na policama preko 800 maloprodajnih objekata uključujući i Velpro centar Konzuma. 

Ovo je početak saradnje najvećeg hrvatskog trgovinskog lanca Konzum i novosadskog proizvođača mesa i mesnih prerađevina, a.d. Neoplante. Iz Neoplante ističu činjenicu da su na hrvatskom tržištu instant jela konzervirana, a samo njihova gotova jela upakovana u aluminijumsku foliju, što bi trebalo da rezultira odličnom prodajom.

IM a.d. Neoplanta godišnje proizvede oko 15.000 tona svežeg mesa i proizvoda od mesa, a u svojim modernim tehnološkim halama preradi 100.000 svinja i 5.000 goveda. Trenutno najpoznatiji proizvodi Neoplante su salame Pipi i Gudi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum