Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Pivara Laško ne prihvata ponudu Agrokora

Pivara Laško ne prihvata ponudu Agrokora

Nakon što je prošle nedelje slovenačka antimonopolska agencija zabranila pivari Laško da raspolaže akcijama Merkatora, Nadzorni odbor pivare Laško doneo je odluku da ne prihvati ponudu hrvatskog Agrokora za kupovinu 23,34 odsto deonica slovenačkog maloprodajnog lanca Merkator.

Od uprave je zatraženo da za izlalzak preduzeća iz krize bude osmišljena nova strategija, kako bi Pivovarna Laško uspela da reprogramira kredit od 450 miliona evra do kraja juna.

Prema pisanju slovenačkih medija, u Pivari Laško očekuju sastanak s predstavnicima kancelarije za tržišnu konkurenciju kako bi razjasnili pravnu situaciju nastalu odlukom koja im je blokirala prodaju Merkatorovih deonica, a onda bi se moglo odlučivati o pokušaju prodaje većinskog paketa Merkatorovih deonica uz podršku banaka u okviru novog, međunarodnog tendera. 

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum