Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prva isporuka mlekare Šabac na ruskom tržištu

Prva isporuka mlekare Šabac na ruskom tržištu

Jedan od najvećih ruskih trgovinskih lanaca Magnit Tander iz Krasnodara je trenutno najznačajniji kupac na ruskom tržištu sa kojim je mlekara Šabac sklopila izvozni ugovor na iznos od 10 miliona evra.

Prva isporuka od 22, 5 tona mlečnih proizvoda kreće danas. Naredna isporuka za istog kupca planirana je već za 25. maj, najavljeno je iz te mlekare. U ovom mesecu su ugovorene isporuke za još četiri kupca iz Moskve, Sankt Peterburga i Himkija.


Ruskim kupcima biće ponuđeni najpoznatiji proizvodi Mlekare Šabac - " a la kajmak", "sirko" i "feta sir".

"Planovi Mlekare Šabac su da sadašnji nivo prerade od preko 240 tona sirovog mleka dnevno ubrzo značajno poveća, što ovi poslovi sa kupcima u Ruskoj Federaciji omogućavaju", ističe se u saopštenju. Time će za više od 6.000 kooperanata biti omogućen novi rast i razvoj koji će biti realizovan uvozom visokokvalitetnih junica i nabavkom nove muzne opreme.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum