Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nemački diskontni lanac Lidl uskoro u Srbiji

Nemački diskontni lanac Lidl uskoro u Srbiji

Prema pisanjima novosadskog lista "Dnevnik", nemački diskontni lanac Lidl, nakon nekoliko zemalja u regionu, mogao bi da se uskoro nadje i u Srbiji.

Kako se u "Dnevniku" navodi, ta informacija im nije potvrđena u nadležnim gradskim institucijama, ali im je rečeno da to jeste bio povod za posetu nemačke delegacije. Lidl je zainteresovan za lokaciju na Futoškom putu.

Kada je reč o regionu, lanac hard-diskonta Lidl posluje u Mađarkoj, Sloveniji, Bugarskoj, a nekoliko godina je prisutan i na hrvatskom tržištu. Podsetimo da u našoj zemlji ne posluje još nijedan diskontni lanac, a da su cene znatno niže u odnosu na konkurenciju.  Ti objekti nisu luksuzni, ulaganja nisu velika, roba nije uredno složena na rafove. Njihova veličina kreće se od 1000 - 2000 m2, pa su urangu supermarketa. Niže cene proizilaze i iz činjenice da su u ponudi uglavnom trgovačke marke ili manji broj vrsta jednog artikla, ali u velikim količinama, koje im omogućuju da za njih dobiju povoljnije uslove.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum