Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Salford prodaje i srpske i bosanske kompanije

Salford prodaje i srpske i bosanske kompanije

Kompanije Imlek i Subotička mlekara, koje su u vlasništvu investicionog fonda “Salford”, do 2012. godine biće u vlasništvu poznatih evropskih proizvođača - najavio je Slobodan Petrović, generalni direktor "Dunav hrana grupe". 

Prema Petrovićevim rečima, prodaja Imleka, Subotičke mlekare, Bambija, Knjaza Miloša i ostalih preduzeća u vlasništvu Denjub fud grupe, očekuje se naredne godine. 

Ovaj plan investicionog fonda Salford obuhvata i mlekare u Bosni i Hercegovini: banjalučku Mlijekaru, sarajevski East Milk i dubički Mlijekoprodukt.

Najavljene prodaje objašnjavaju se završetkom investicionog ciklusa ovog fonda, a nazivi potencijalnih kupaca za sada ostaju tajna. Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum