Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Podravka ne preuzima Alevu

Podravka ne preuzima Alevu

Na sastanku sa predstavnicima hrvatske Podravke koji je održan u petak bilo je reči samo o zajedničkom nastupu na trećim tržištima. Kako se navodi u Alevinom saopštenju za medije, kompanija "Aleva je jedan od najvećih domaćih izvoznika, primer odlične privatizacije u Srbiji i nema govora da se uopšte razmišlja o prodaji preduzeća".

Na ovaj način kompanija Aleva demantovala je navode koji su se pojavili u hrvatskim medijima da je pregovarala sa hrvatskom Podravkom o prodaji, nakon što je "Jutarnji list" objavio da Podravka priprema dve akvizicije u Srbiji vredne 100 miliona evra.
Zajedničko osvajanje tređih tržišta doprinelo bi proširivanju izvoza proizvoda obe kompanije.

A.d. Prehrambena industrija Aleva iz Novog Kneževca je osnovana 1947. godine i preko 60 godina predstavlja jednog od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda na domaćem i mnogim izvoznim tržištima. Najpoznatiji Alevin proizvod je mlevena, crvena, začinska paprika. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum