Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mlekara Subotica - prva srpska mlekara na tržištu EU

Mlekara Subotica - prva srpska mlekara na tržištu EU

Generalni direktor Mlekare Subotica, Milan Grujić, izjavio je da je dobijanje dozvole za plasman proizvoda ove mlekare na tržište EU rezultat desetogodišnjeg rada. 

Prema planovima, dugotrajno mleko, sirevi i jogurt Mlekare Subotica naći će se na tržištu Slovenije, Austrije i Mađarske do kraja 2011. godine. Sa evropskim regulativama ova kompanija je usaglasila sistem prerade, prijema, transporta i otkupa mleka. Evropski kvalitet proizvoda subotičke mlekare primenjivaće se i na domaćem tržištu.

Za evropsko tržište su najzanimljiviji artikli mlečni proizvodi i sirevi, a tačne količine proizvoda koje će biti poslate u EU još uvek nisu poznate.

Najpoznatiji brendovi ove mlekare su: jogurt AB Pro, mleko Ella, sir Grekos, voćni jogurt 5+, i brendovi iz programa Zdravo.  

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum