Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Carlsberg povećao profit za 38 posto

Carlsberg povećao profit za 38 posto

Danska pivara "Carlsberg" izdala je saopštenje da je u prva tri meseca ove godine povećala operativni profit za 38 % u odnosu na isti period prošle godine, najviše zahvaljujući oporavku tržišta istočne Evrope, pogotovo u Rusiji.

Kvartalna zarada "Carlsberga" pre odbijanja izdataka na kamate, poreze i druge jednokratne stavke povećana je na milijardu danskih kruna (194 miliona dolara), što je premašilo sva očekivanja čak i analitičara koji su

procenili da je iznos zarade trebao biti 993 miliona kruna, prenela je agencija  Bloomberg. Neto profit "Carlsberg" pivare u prvom kvartalu iznosio je 173 miliona kruna.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum