Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Inovacije u Merkatoru

Inovacije u Merkatoru

Trgovački lanac Merkator u svoje najveće hipermarkete u Hrvatskoj implementirao je LCD monitore sa senzorom pokreta koji se pale u trenutku kada kupac uđe u red u kojem su artikli izloženi.

Na njima se prikazuju promotivni spotovi i sadržaj informativnog, edukativnog ili zabavnog karaktera, koji se vezuje za proizvode koji su izloženi pored monitora.

Senzori registruju kupca na udaljenosti od tri metra, veličina monitora pažljivo je birana kako bi informacije bile jasno vidljive, a da pritom pristup kupca do proizvoda bude neometan.
Za sada ovaj inovativan pristup kupcima dostupan je u hipermarketima u Zagrebu, Zadru, Samoboru, Karlovcu, Puli i Osijeku.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum