Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "MOL Grupa" preuzima TUŠ pumpe u Sloveniji

"MOL Grupa" preuzima TUŠ pumpe u Sloveniji

"MOL Slovenija" članica MOL grupe potpisala je sporazum sa kompanijom "Tuš holding" o preuzimanju 19 benzinskih stanica u Sloveniji.

Nakon preuzimanja novih benzinskih stanica kompanija "MOL Grupa" će upravljati sa 37 maloprodajnih pumpi širom Slovenije. Namera "MOL Grupe" je da poveća svoje učešće na tržištu maloprodaje naftnih derivata na najmanje 10% tokom narednih nekoliko godina - izjavio je Laslo Piri, viši potpredsednik za maloprodaju u "MOL Grupi".
Transakcija uključuje prihvatanje "Tuš Klub" kartica u okviru kombinovane mreže benzinskih stanica.
Kompanija "MOL Slovenija" je prisutna na slovenačkom tržištu od 1996. godine, aktivna je u maloprodaji i veleprodaji naftnih derivata.

Zaključivanje posla zavisi od ispunjenja određenih preduslova, između ostalog od dozvole anti-monopolske komisije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum