Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Vršačka pivara na tenderu

Vršačka pivara na tenderu

Vršačka pivara je u stečaju i ponuđena je na prodaju, rok za dostavljanje ponude za kupovinu pivare je do 27. juna.

"Pivara je u radnom stanju, u toku stečajnog postupka održava kontinuitet u proizvodnji, profitabilno posluje i nagradjena je medaljom za kvalitet na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu", navodi se u oglasu koji je danas objavljen u štampanim medijima.

Procenjena vrednost stečajnog dužnika je 500 miliona dinara, a depozit za učešće je 100 miliona dinara.
Na prodaju se nude sve nekretnine u fabričkom krugu, oprema za proizvodnju i punjenje piva i sokova, magacin u Nišu i 100 odsto udela u preduzeću Beer Commerce iz Vršca.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum