Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Pivovarna Laško: polovina Merkatora na prodaju

Pivovarna Laško: polovina Merkatora na prodaju

Do 10. juna Pivovarna Laško će se pridružiti konzorcijumu banaka i tako dobiti mogućnost da proda svoj udeo u deonicama Merkatora.

Nakon donošenja ovakve odluke, Nadzorni savet Pivovarne Laško očekuje da će osnivanje zajedničkog konzorcijuma pomenutog datuma dovesti do cilja - prodavanja 50 odsto deonica Merkatora.

Podsetimo da je nedavno nakon odluke slovančkog Ureda za zaštitu konkurencije Pivovarna Laško odbila Agrokorovu ponudu za 23,24% akcija najvećeg slovenačkog trgovinskog lanca.

Ured je blokirao i deonice Merkatora koje su u vlasništvu banaka, što je rezultiralo dogovorom među bankama o zajedničkoj prodaji Merkatorovih akcija, pa shodno takvom odvijanju događaja, potez Pivovarne Laško nije iznenađenje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum