Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Maxi platnene torbe

Maxi platnene torbe

"Jer volim svoju zemlju" natpis je na platnenim torbama koje su kupcima od početka ovog meseca dostupne po promo ceni od 69,90 dinara. Maxi je prvi domaći trgovinski lanac koji je uveo ovu novinu u poslovanje, pre svega sa ciljem podizanja ekološke svesti, a u okviru društveno odgovornog delovanja.

Umesto po okolinu veoma štetnih plastičnih kesa koje prosečni stanovnik Srbije dnevno upotrebi sedam puta, potrošači će moći da biraju između tri različite aplikacije na platnenim vrećama, na kojima su predstavljene ugrožene životinjske vrste u našoj zemlji: pčele, beloglavi sup i mrki medved.

U cilju društveno odgovornog delovanja Maxi je 2009. godine uveo biorazgradive plastične kese, a ove godine i kutije za odlaganje istrošenih baterija.  

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum