Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nektar poželjan kao novi vlasnik Fruktala

Nektar poželjan kao novi vlasnik Fruktala

Prema navodima beogradskih medija, koji se pozivaju na slovanačke izvore, kompanija Nektar iz Bačke Palanke ima najviše šansi na tenderu raspisanom za novog vlasnika slovenačkog Fruktala.

Od ukupno 10 ponuda koliko ih je pristiglo na Fruktalovu adresu, tri ili četiri kompanije ušle su u finalni krug i od njih se očekuju obavezujuće ponude.

Za Fruktal je zainteresovana i lokalna opština Ajdovščina, Ljubljanske mlekare kao i austrijske firme Pago i Rauh, nemački Ekes-Granini, češka Kofola. Ukoliko bi postao vlasnik Fruktala, Nektar bi potvrdio vodeće mesto proizvođača sokova koje ima u regionu, tačnije u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, i dobio mogućnost širenja svojih pozicija.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum