Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zrenjaninski Udarnik na prodaju

Zrenjaninski Udarnik na prodaju

Stečajni upravnik Privrednog suda u Zrenjaninu oglasio je u sredu prodaju zrenjaninske Fabrike čarapa "Udarnik" javnim prikupljanjem ponuda, što je drugi pokušaj prodaje te fabrike nakon februara ove godine.
Kao prodajna celina kupcima će biti ponuđena imovina te fabrike - kompleks magacina  čija procenjena vrednost sada iznosi 45,9 miliona dinara, dok je na prodaji u februaru ove godine iznosila 91,2 miliona dinara.

Prodaje se i Fabrika čarapa u stečaju, kao pravno lice, koje se prodaje kao celina, sa najznačajnijom imovinom koju čine nepokretnosti na lokaciji fabričkog kruga i proizvodna oprema.Procenjena vrednost tog dela iznosi 351,2 miliona dinara, što je gotovo upola manja cena od one koja je bila februara ove godine.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 22. jun, kada ce biti održano i javno otvaranje ponuda.

Stečaj u nekada uspešnoj zrenjaninskoj fabrici čarapa pokrenut je avgusta 2009. godine. Fabrika je u većinskom vlasništvu države, poslednji put Udarnik je bio na tenderu februara ove godine, ali zainteresovanih kupaca nije bilo.

Prema nekim informacijama, novi vlasnik zrenjaninske fabrike čarapa trebalo je da bude MTČ - Tvornica čarapa Čakovec iz Hrvatske.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum