Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NIS i EWP zajedno u Rumuniji

NIS i EWP zajedno u Rumuniji

"Naftna industrija Srbije" (NIS) sklopila je sporazum sa kanadskom kompanijom "East West Petroleum" (EWP) o saradnji na istraživanju i proizvodnji nafte i gasa na četiri polja u zapadnoj Rumuniji(575.500 hektara) saopšteno je iz NIS-a.

"Novi zajednički projekat razvoja blokova u Rumuniji, koji su sastavni deo imovinskog portfelja kompanije, jedan je od niza koraka koje je NIS preduzeo da bi proširio prisustvo izvan Srbije i realizovao strategiju transformacije kompanije u aktivnog regionalnog igrača na balkanskom energetskom tržištu", izjavio je generalni direktor NIS-a Kiril Kravčnko.

NIS i EWP planiraju opsežnu saradnju na istraživanju i proizvodnji nafte i gasa sa područja od oko million jutara u četiri oblasti koncesije u Rumuniji, a nove naftne licence nalaze se u zapadnom regionu Rumunije, u bogatom Panonskim bazenu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum