Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Štampu sistem od Vaca kupio Centroproizvod

Štampu sistem od Vaca kupio Centroproizvod

Član uprave Vaca, Peter Lange, saopštio je da je ta nemačka medijska kompanija u celosti prodala lanac kioska Štampa sistem firmi Centroproizvod iz Srbije, dosavši da je Vac time bliži cilju konačnog povlačenja iz Srbije.

Prodajna cena je označena kao poslovna tajna, a ugovor o prodaji potpisan je 2. februara u Esenu. Nova kompanija će poslovati pod imenom "Centro štampa".

Vac je lanac kioska Štampa sistem, koji posluje na teritoriji Beograda i Vojvodine, preuzeo pre tri godine. Štampa sistem ukupno broji oko 500 kioska i 50-ak konvinijens prodavnica.    

    

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum