Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Uradi sam" u retail "Aviva parku" u Pančevu

"Uradi sam" u retail "Aviva parku" u Pančevu

retail_park_pancevoSvoj dolazak u "Aviva park" u Pančevu najavljuje i srpsko-belgijska kompanija Uradi sam, gde je, u okviru treće faze izgradnje ovog retail centra, zakupila 1800 m2 prostora za novi prodajni objekat u našoj zemlji.

Kako su saopštili iz kompanije Danos, zastupnika Aviva grupe, pregovori sa Uradi sam su u toku i kada je u pitanju četvrta faza izgradnje "Aviva parka".

30. maja, kada je otvaranje druge faze retail "Aviva parka", kupcima će, između ostalih, biti ponuđeni i sledeći brendovi: JYSK, Deichmann, Peacocks, Delfi, Takko i drugi. Završetak treće faze najavljen je za oktobar tekuće godine.

Investitor ovog ekskluzivnog trgovinskog centra je izraelska kompanija "Aviv Arlon Group", koja vrhunske objekte ovog tipa gradi širom Izraela, Evrope i SAD, a pančevački "Aviva park" je jedan od projekata koje "Aviv Arlon" grupacija realizuje u našoj zemlji.

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum