Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Bosch" ostvario promet 22 miliona evra

"Bosch" ostvario promet 22 miliona evra

Poslovanje kompanije "Bosch" na tržištu Srbije i Crne Gore ostvarilo je promet od 22 miliona evra što predstavlja rast od 18% u odnosu na prethodnu godinu.

"Bosch Srbija" očekuje dalji rast i u 2011. godini.
„Oporavak od krize u našoj kompaniji je brži nego što smo očekivali. Prodaja je 2010. skočila prošle godine 24 odsto i imali smo milijardu evra veći promet nego 2007“, saopštio je Tomas Bejer, generalni direktor za Adria region.
Takođe je istaknuto da su istraživanja i razvoj novih proizvoda suština njihovog poslovanja i da tokom krize nisu smanjili rashode za inovacije.
„Prošle godine izdvojili smo oko četiri milijarde evra za istraživanje i razvoj i prijavili više od 3.800 patenata u svetu. U proseku dnevno podnesemo 15 zahteva za patente“, rekao je Bejer.

"Bosch" će ove godine obeležiti 125 godina postojanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum