Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Smederevci" u inostranstvu

"Smederevci" u inostranstvu

Fabrika Milan Blagojević iz Smedereva je najavila je da se u ovoj godini očekuje prodaja više od 100.000 šporeta. Najmanje polovina ovog broja biće prodata u inostranstvu.

“Najviše naših proizvoda odlazi u Nemačku, Rusiju, Švajcarsku, Francusku, Italiju”, izjavila je Sofija Stančić, generalna direktorka smederevske fabrike Milan Blagojević, dodavši da kupaca ima u Srbiji, zemljama bivše Jugoslavije, ali je jasno vidljivo da su šporeti na čvrsto gorivo sve traženiji u inostranstvu.

U zemljama u kojima su moderne tehnologije najrazvijenije, a po kojima prednjači Nemačka, najtraženiji su šporeti na čvrsto gorivo, gas i biogorivo pelet, a njih prate kombinovani šporeti na struju i gas. U skladu sa prohtevima tržišta, dizajneri se trude da im daju moderan izgled.   

Smederevska fabrika “Milan Blagojević” posluje u sastavu beogradskog poslovnog sistema Invej.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum