Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Beneton u Nišu otvara fabriku vune

Beneton u Nišu otvara fabriku vune

Beneton grupacija kupila je nepokretnu imovinu fabrike tekstila Niteks iz Niša. Posao će u ovoj fabrici naći 3000 ljudi, a očekuje se da će vrednost izvoza robe iz Niteksa dostići iznos od 80 miliona evra.

Lučano Beneton, predsednik grupacije Beneton, istakao je da su odlučili da u Nišu otvore fabriku vune, koja bi radila po najsavremenijim tehnološkim standardima.

Vrednost Benetonove investicije je 50 miliona evra, a kako su iz te grupacije naveli, Srbiju su izabrali zbog proizvodnih sposobnosti i kvaliteta, zbog blizine Italiji, političke stabilnosti kao i zbog plana za investicije koje srpska vlada ima za strane investitore.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum