Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Viktorija Grupa kupila šećeranu Zrenjanin

Viktorija Grupa kupila šećeranu Zrenjanin

Kako je objavila Agencija za privatizaciju, na prodaji koja je održana 23. maja, metodom javnog prikupljanja pisanih ponuda, fabriku šećera u stečaju "Zrenjanin" kupila je Victoria Group a.d. iz Novog Sada. 

Šećerana je kupljena za 400 miliona dinara, iako je procenjena vrednost bila 461 milion. Prema navodima Agencije, Odbor poverilaca jednoglasno je prihvatio ovu ponudu iako je ispod 50% od procenjene vrednosti.

Kompanija Victoria Group je jedna od vodećih agro industrijskuh kompanija u Srbiji i regionu. Osnovana je pre 10 godina i zapošljava oko 1740 radnika. Članice Viktorija Grupe su: Sojaprotejin iz Bečeja, Viktorija Oil iz Šida, Viktorija Lodžistik, Fertil - fabrika mineralnih đubriva i druge.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum