Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Izraelski Big u Novom Sadu

Izraelski Big u Novom Sadu

Izraelska kompanija Big izgradiće tržni centar u Novom Sadu, za koji su u ovom gradu postavili kamen temeljac ambasador Izraela u Srbiji Artur Kol, predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić i gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić.

Poslovno-trgovinski centar Big nalaziće se u Industrijskoj zoni, a prostiraće se na 30000 m2 i imaće 1500 parking mesta.

Kako je Pajtić izjavio, ovo je prvi dolazak jedne velike izraelske firme u Vojvodinu i time se otvaraju mogućnosti za nova ulaganja izraelskih firmi kada je u pitanju agrar ili industrija. 

Izraelska kompanija Big planira da otvori centre ovakvog tipa u još nekoliko gradova Srbije: Beogradu, Šapcu i Jagodini. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum