Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Na prodaju fabrika za preradu krompira u Čačku

Na prodaju fabrika za preradu krompira u Čačku

Čačanska fabrika za preradu krompira, koja je u stečaju od 26. oktobra 2010. godine, ponuđena je na prodaju od strane stečajnog uprvnika Slap grupe. Rok za prikupljanje ponuda je 6. jul.

Kupcima su ponuđene: fabrika čipsa, pirea i snekova, 3,8 hektara zemljišta i mašina sa opremom po ceni od 4.22 miliona evra, 2,34 hektara neizgrađenog zemljišta u krugu fabrike po ceni od 468.000 evra, kao i lokal od 44 m2 u Novom Beogradu koji se prodaje po ceni 79.200 evra.

Shodno navedenom, kupcima se nudi i potpuna proizvodnja, pa fabrika odmah može početi sa radom.

2005. godine ova fabrika je privatizovana, ali je zbog kriminalnih delatnosti kupca privatizacija poništena, a od svog osnivanja 1971. godine bila je u sastavu PIK-a Čačak. 


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum