Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti CBT otvara četrnaesti salon u Nišu

CBT otvara četrnaesti salon u Nišu

Centar bele tehnike CBT otvoriće novi, četrnaesti po redu salon u Nišu, u ulici Novoprojektovana bb, u sastavu salona Forma Ideale. Novootvoreni CBT salon površine je 400 m2.

CBT svoj koncept poslovanja bazira na kvalitetu robe najnovije generacije brendova, koje uvozi i plasira na tržište Srbije. U novom prodajnom CBT salonu za potrošače je obezbeđen popust do 30% na više od 200 artikala, u trajanju od 10. do 12. juna. Radno vreme novog objekta je od 9h do 21h, subotom od 9h do 18h, a nedeljom od 10 do 16 časova.

CBT širom Srbije broji još 13 salona, nudeći potrošačima širok asortiman proizvoda renomiranih robnih marki vrhunskog kvaliteta samostojeće i ugradne tehnike, kućnih i kuhinjskih aparata, klima uređaja, audio-video opreme, uređaja za grejanje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum