Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zrenjaninski Udarnik ima hrvatskog interesenta

Zrenjaninski Udarnik ima hrvatskog interesenta

Ponovna prodaja zrenjaninske fabrike čarapa Udarnik u stečaju, zakazana je za 22. jun, a ministar ekonomije i regionalnog razvoja Srbije, Nebojša Ćirić, kao glavnog interesenta naveo je hrvatsku fabriku čarapa MTČ. 

Na pomenuti dan prodaje, 22. jun, biće održano i javno otvaranje ponuda. Kupcima će biti ponuđena imovina te fabrike - kompleks magacina na lokaciji Mihajlovački drum bb, čija je procenjena vrednost sada znatno niža i iznosi 45,9 miliona dinara, dok je na prodaji u februaru ove godine iznosila 91,2 miliona dinara.

Na prodaju je i Fabrika čarapa u stečaju, kao pravno lice, po ceni od 351,2 miliona dinara, što je takođe znatno niža vrednost u odnosu na februarsku ponudu. U cenu je uključena i imovina koju čine nepokretnosti na lokaciji fabričkog kruga i proizvodna oprema.

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum