Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ostvareno poboljšanje u oblasti zaštite potrošača

Ostvareno poboljšanje u oblasti zaštite potrošača

“Ostvaren je napredak i usvojen zakon o zaštiti potrošača prošle godine. U okviru zakona propisano je 40 direktiva EU, ali vlast mora da se fokusira na proširenje tog propisa”, izjavio je Tomas Gnoči, predstavnik delegacije EU u Srbiji, na konferenciji za novinare održanoj u Beogradu.

Prema njegovoj proceni, organizacijama koje se bave zaštitom potrošača u Srbiji potrebno je pružiti dodatnu podršku. Sprovođenje TESTS projekata uz pomoć EU u Vojvodini i južnoj Srbiji pokazalo je da je ostvaren napredak u oblasti zaštite potrošača.

Edina Popov, predsednica Upravnog odbora Asocijacije potrošača Srbije, navela je da je ukupna vrednost sprovedenih projekata 135 hiljada evra i da je njihov cilj ostvaren, a to je jačanje kapaciteta organizacija za zaštitu postrošača.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum