Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prinudan otkup akcija Centroproizvoda

Prinudan otkup akcija Centroproizvoda

Nakon što je beogradska Centro hrana preuzela dodatnih 0,77% akcija, prešla vlasnički udeo od 95% Centroproizvoda i tako zakonski ostvarila uslov za prinudan otkup preostalih akcija, otkup će biti sproveden najkasnije do 21. juna tekuće godine. 

Centro hrana je objavila da planira da preuzme i 4,1% akcija od manjinskih akcionara. Ovi akcionari bili nisu bili saglasni po osnovu ranije objavljene ponude za preuzimanje akcija Centroproizvoda.

Kompanija Centroproizvod osnovana je 1976. godine. Privatizacija je sprovedena 2004. godine. Preko 300 proizvoda čini asortiman Centroproizvoda, a oni se proizvode u tri pogona površine 35 hiljada m2. Kompanija zapošljava 730 ljudi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum