Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "METRO Cash&Carry" otvara novi objekat u Srbiji

"METRO Cash&Carry" otvara novi objekat u Srbiji

Kompanija "METRO Cash&Carry" otvoriće 16. juna treći distributivni centar u Beogradu.

Ovo je sedmi objekat po redu u Srbiji, nalaziće se na Ibarskoj magistrali na površini od 13.500 m2 i u njemu će biti zaposleno oko 240 ljudi.
U izgradnju objekta uloženo je 21 mil EUR, što predstavlja jednu od najznačajnijih investicija ove kompanije u Srbiji ove godine.
Kao i svi centri u okviru METRO Cash & Carry lanca, objekat na Ibarskoj magistrali biće namenjen profesionalnim kupcima: ugostiteljima, trgovcima, preduzetnicima i kompanijama.

Uključujući ovu investiciju, kompanija "METRO Cash&Carry" do sada je uložila 141 mil EUR u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum