Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Hyundai Electronics u Srbiji

Hyundai Electronics u Srbiji

Hyundai Electronics je otvorio svoj prvi prodajni salon u Srbiji, u Novom sadu, u ulici Filipa Višnjića broj 5. Kupcima se nude bela tehnika i aparati za domaćinstvo, LCD i LED televizori, video oprema i drugi proizvodi marke Hundai. 

Na otvaranju Hjundai Electroniksa u Srbiji prisustvovali su menadžeri ove kompanije za Istočnu Evropu, predstavnici fabrike iz Južne Koreje kao i javne ličnosti iz Srbije. Socijalno ugroženim porodicama poklonjeni su i aparati za domaćinstvo iz Hjundai Elekstroniks programa.

Prema izjavi Zorana Bjelice, direktora Elektroelementa u Srbiji, u planu je širenje mreže koje uključuje kako Srbiju, tako i druge bivše jugoslovenske republike. Elektroelement je i ekskluzivni distributer Hjundai Elektroniksa.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum