Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Valjevu otvoren Eurocentar

U Valjevu otvoren Eurocentar

Kompanija Europrom otvorila je novi, najveći, maloprodajni objekat u Valjevu, u ulici Vladike Nikolaja,  pod nazivom Evrocentar. Objekat je otvorio sekretar Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Matović.  

Prodavnica se prostire na 1400 m2, od kojih je 800 m2 rezervisano za prodajni, a 600 za magacinski prostor. Kupcima je na raspolaganju 10000 artikala kao i mini pijaca sa ponudom voća i povrća, a obezbeđen je i parking od 100 mesta. Objekat je opremljen aparatima najmodernije tehnologije, u njemu je zaposleno 30 radnika, a potrošači će robu plaćati na 6 kasa.

Kompanija Europrom d.o.o. osnovana je 1990. godine, a danas poseduje oko 30 maloprodajnih objekata i zapošljava 250 radnika. Na pordučju Mionice, Uba i Osečine u narednom periodu Europrom će pročiriti svoju maloprodajnu mrežu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum