Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Na prodaju 50,03 posto akcija osnovnog kapitala Merkatora

Na prodaju 50,03 posto akcija osnovnog kapitala Merkatora

Cvetka Selšek, Merkatorova savetnica za prodaju akcija, izjavila je da je juče potpisan sporazum o prodaji 50,03 posto osnovnog kapitala akcija kompanije i tako se stekli uslovi da se ovaj paket akcija nađe na tržištu.

Pored jedanaest akcionara izmeću kojih je sporazum postignut, ugovoru će pristupiti i veći vlasnici, a prodaju će voditi koordinator Nove Ljubljanske banke.

Pored nekoliko stranih trgovačkih lanaca, hrvatski Agrokor je do sada pokazao najveće interesovanje za kupovinu Merkatorovih akcija. Prodaja 50,03 posto Merkatorovih akcija trebalo bi da bude realizovana do kraja 2011. godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum