Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Beogradu otvoren najveći Metro distributivni centar

U Beogradu otvoren najveći Metro distributivni centar

U Beogradu, na Vidikovcu, otvoren je najveći i najmoderniji veleprodajni centar kompanije Metro u Srbiji.

 Sedmi po redu Metroov objekat u Srbiji u ponudi ima 25000 artikala, zapošljava 220 radnika, a u njegovu izgradnju i opremanje uloženo je 21 milion evra.

Prema izjavi predsednice Upravnog odbora kompanije Metro Cash & Carry, Veronike Punčeve, ova kompanija je u našu zemlju do sada uložila 141 milion evra i zaposlila više od 1600 radnika. Od 18. juna Metro će biti otvoren za kupce.

Metro Cash & Carry ima još dva distributivna centra u Beogradu, po jedan u Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu i Subotici. U Užicu i Šapcu otvoreni su veleprodajni objekti Metro po meri.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum