Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nestle kupuje Centroproizvod

Nestle kupuje Centroproizvod

Prema objavi kompanije Nestle, u njenom vlasništvu uskoro će se naći čokoladni proizvodi, napici i kulinarski asortiman Centroproizvoda. Prodaja obuhvata i pogon u Surčinu.

"Centroproizvod smo doveli u sam vrh prehrambene industrije i posle dugog razmatranja razvojne strategije doneli smo odluku da je ovaj korak najbolje rešenje za kompaniju, kao i za celokupni razvoj prehrambenog sektora u Srbiji", izjavio je generalni direktor kompanije Centroproizvod, Nemanja Popov.

Prepoznatljivi "C" proizvodi ostaće deo ponude kompanije Nestle, tako da će potrošači i dalje moći da kupuju začin, kafu i supe "C", kao i druge poznate brendove. 

Vest o kupovini Centroproizvoda, a pogotovo što je kupac multinacionalna korporacija Nestle se u krugovima domaćih stručnjaka ocenjuje kao vrlo povoljna. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum