Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Familija i Jabuka "na meti" Merkatora

Familija i Jabuka "na meti" Merkatora

Najveći slovenački trgovinski lanac Merkator nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže u Srbiji. Prema pisanju dnevnog lista Danas, Familija i Jabuka su trgovine za čije je maloprodajne objekte Merkator zainteresovan.

12 velikih prodavnica Jabuke trebalo bi da se nađe u vlasništvu Merkatora, dok se navodi procenat od 60 posto udela u tom trgovinskom lancu. 19 manjih objekata ostaće u sistemu SOS-a. "Mi nećemo moći da naručujemo iste količine robe, pa ne znamo ni da li će proizvođači prodavati robu pod istim uslovima kao do sad, što nam je omogućavalo izuzetno pristupačne cene", rekla je direktorka marketinga SOS trgovine Milena Radulović. Kako piše Danas, uprava Merkatora pregovara i s vlasnikom koncerna Agrokor koji je zainteresovan za kupovinu Merkatora, Ivicom Todorićem, o spajanju maloprodaje, ali nije poznato da li će tim pregovorima biti obuhvaćena i Todorovićeva mreža u Srbiji.

Iz Merkatora ove informacije nisu potvrđene, ali ni demantovane. Do kraja godine Merkator planira da u narednih nekoliko godina u Srbiju uloži oko 150 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum